http://www.laktera.com/
Всяка капсула (300 мг) съдържа: над 3,3 милиона активни живи и латентни клетки на Lactobacillus Bulgaricus , нисколактозен сух млечен продукт, втч.: Cystine, Isoleucine, Leucine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Tyrosine, Valine, Alanine, Arginine, Aspartic, Acid, Glumatic Acid, Glicine, Histidine, Hydr. Proline, Proline, Serine, Lisinoalanine. ; Вода до 6 % ; Сухо вещество - 94 % ; Белтъчини - 38 мг ; Въглехидрати - 46 мг втч.: Лактоза : до 4 мг ; Мазнини - 0,2 мг ; Пектин - до 1 мг ; Българско розово масло - 10 мг втч.Сitronellol - 3, 1 мг и Geraniol - 1,4 мг ; Декстроза - 40 мг ; Енергийна стойност - 0,6 kcal
ДЕЙСТВИЕ:
Laktera Rose Oil e синбиотик (пробиотик + пребиотик) където Lactobacillus Bulgaricus се намира в среда благоприятна за неговото дълготрайно съхранение като жив микроорганизъм. При попадане в стомашно - чревния тракт съдържащите се в Лактера Роз Ойл декстроза и аминокиселини дават възможност за бързо и пълноценно развитие на лактобацилите в организма на човека. Те влияят полезно и благотворно като оздравяват и регулират вътрешната микробна флора. Подтискат развитието на гнилостните процеси в стомаха и червата като с това профилактират развитието на редица тежки заболявания: хранителни алергии, улцерозен колит, запек, диария, ракови заболявания, гастроинтестинални инфекции и други. Лактобацилите нормализират чревната микробна флора, като тези им полезни ефекти са особено добре изразени при чревни инфекции, при лечение с антибиотици и други химиотерапевтици.
Laktera Rose Oil съдържат специален щам Lactobacillus Bulgaricus продуциращ D (-) млечна киселина. Тя заедно с клетъчните обвивки на латентните клетки на лактобацилите стимулират естествените защитни сили при туморни процеси и имат антираков ефект.
Аминокиселините от пробиотика са бърз транспортен носител на биологично активните вещества в растителните екстракти. Това довежда до директно усвояване и рязко увеличаване на благоприятните ефекти на растителните масла. Съдържащите се в розовото масло над 365 различни вещества имат изразен противовъзпалителен обезболяващ и спазмолитичен ефект върху черния дроб, белите дробове и жлъчния мехур. Намаляват се бръчките на лицето и кожата на тялото, подобрява се тургора на цялата кожа. Заедно с пектина се увеличава силно отделяне на холестерол и жлъчни соли, което е от особено значение за профилактиката на заболяванията на жлъчните пътища, жлъчния мехур, черния дроб и обмяната на веществата. |